Laat uw zorg ónze zorg worden.

De zorg in Nederland is de laatste tijd erg aan het veranderen. Alles wordt duurder, eigen bijdragen worden steeds hoger, er is steeds minder mogelijk, verpleegtehuizen sluiten en mensen worden gedwongen steeds meer zaken zelf te regelen. Ook voor de verzorgenden wordt het steeds moeilijker om een fatsoenlijk inkomen te kunnen genereren en verlaten de zorg.

En dat terwijl die helpende handen nu juist zo nodig zijn.

Vervolgens wil de regering dan ook nog dat mensen langer thuis blijven wonen en dat familie of omgeving meer moeten helpen hetgeen lang niet altijd mogelijk is.

Daarom hebben wij Stichting Thuiszorg Bathmen opgericht. Een Stichting voor particuliere zorg zonder winstoogmerk. Wij willen graag dat mensen in Bathmen en omstreken met wat hulp van ons inderdaad zolang mogelijk thuis (in hun eigen vertrouwde omgeving) kunnen blijven wonen.

U kunt bij ons tegen een vast tarief per uur hulp inkopen. U bepaalt zelf het aantal uren en wat deze hulp moet gaan doen. Dat kunnen huishoudelijke taken zijn, of bijvoorbeeld boodschappen doen, koken, wassen, strijken, licht tuinonderhoud, kleine klusjes in en rond het huis, begeleiding bij doktersbezoeken of ziekenhuis, gezelschap, noem maar op. Dit kan voor ouderen, maar ook voor bijvoorbeeld vrouwen die na een bevalling nog wat langere tijd extra hulp in huis kunnen gebruiken. Of iemand die na een ongeval of een operatie tijdelijk extra hulp nodig heeft.

Wij proberen ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk met dezelfde verzorgende/hulp te maken heeft. Niet steeds een ander. Dat geeft u een vertrouwd gevoel en goede hulp en de verzorgende/hulp een vaste baan/inkomen. Het mes snijdt dus aan twee kanten. En door de organisatie klein te houden blijven de kosten ook laag.

Als hiervoor voldoende belangstelling is kunnen wij op 1 januari 2015 van start gaan. Daarom sturen wij een ieder in Bathmen en omstreken een brief.

Wilt u gebruik willen maken van onze diensten? Of wilt u ons financieel steunen om het uurtarief zo laag mogelijk te houden, laat het ons dan weten via het contact formulier.